Frivilligt arbejde

I min fritid har jeg arbejdet lidt med at lave content til både facebookopslag, samt husbeskrivelser.

Bestyrelsesarbejde for Lunderskov gymnastik- og idrætsforening

Facebookopslag for LSGI

I kraft af min rolle som bestyrelsesmedlem i Lunderskov gymnastik- og idrætsforening, står jeg for den primære del af foreningens facebookopslag med bla. advisering af kommende aktiviteter.

Her ses et par eksempler.

facebookadd for lsgi
facebookadd for lsgi

Husbeskrivelser

Min mand Morten og jeg har inden for de sidste 5 år lavet 2 hussalg i både Vejle og Kolding. I begge tilfælde har jeg selv valgt at lave beskrivelserne til salgsopstillingerne – og i begge tilfælde heldigvis med god succes.

Se eksempler nedenfor

photo of lindealle

Lindealle, Vejle. Solgt på 2 mdr. i 2015

Dejlig rummelig villa på 144 kvm.

Villaen er opført i 1955, stueetagen har i 2013 gennemgået totaltrenovering, og hele huset fremstår lyst og indflytningsklart til både familier og par.

Huset ligger på en rolig villavej i Uhrhøj med 100 m. til skov med sti til Grejsdalen, 200 m. til en af de større indfaldsveje til Vejle – 10 min. til motorvejstilkørsler i alle retninger, 5 min. kørsel til Vejle centrum. Uhrhøj er et roligt område af Vejle, som i disse år er i rivende udvikling. Bydelen er meget familievenlig og med en af byens bedste skoler, daginstitutioner, samt et aktivt foreningsliv.

Villaen er rummelig med en højthævet nyrenoveret stueplan og en lys og meget anvendelig underetage. Desuden en stor carport og indkørsel, samt et isoleret og funktionelt redskabsrum. Pænt kuperet haveanlæg med stor sydvestvendt terrassse, udsigt over sydvendt område fra øverstliggende etage i haven, hvor der ligeledes findes et drivhus på 5,5 kvm.

Stueplanen fremstår helt nyrenoveret med gennemført trælaminat og vandskurede vægge, entre og pæn trappe til underetagen, samt udgang til stor terrasse i lærketræ. Nyt pænt toilet med gulvvarme i lyse klinker. Stort, lyst og nyt køkken/alrum med Vordingborgkøkkenelementer med masser af skabsplads, barplads, store bordflader, integreret hårde hvidevarer og nedsænket glaskeramisk komfur. God spiseplads. Hyggelig stue med stort vinduesparti, mulighed for installering af brændeovn (eksisterende skorsten) Desuden et stort lyst værelse med indbygget skabsvæg fra Vordingborg køkkenet.

Underetagen fremstår meget velholdt, lys, med god loftshøjde og direkte adgang til carporten – der er klinker med gulvvarme i hele underetagen, samt vandskuret vægge. Her findes to rummelige værelser med store vinduespartier, velproportioneret alrum fungerende som bryggers og vaskerum. Stort badeværelse med masser af skabs- og skuffeplads, flot bruseniche med væg af glasbyggesten. Der er indført bredbånd fra Stofa. 

photo of aeblehaven

Æblehaven, Kolding. Solgt på 1 uge i 2017

Skøn rødstensvilla. Beliggende i Æblehaven, Strandhuse

I skyggen af smukke gamle æbletræer, finder I denne yderst velbeliggende rødstensvilla opført i to plan i det eftertragtede villakvarter i Æblehaven.

Æblehaven består af tre lukkede lommer indrettet i den tidligere æbleplantage i det naturskønne område Strandhuse -hver lomme har et lille torv med god mulighed for en hyggestund med naboerne.

Med kunstmuseet Trapholt som nabo og få minutters gang til Kolding fjord og den nye badebro, findes der næppe bedre placering i det centrale Strandhuse. Villaen ligger i meget kort gåafstand til Lyshøjskolen, daginstitutioner, fitnesscenter, idrætshaller og indkøb. Den skønne natur omkring Æblehaven byder på velindrettede stisystemer til både fjorden, Nr. Bjert og Drejens.

Villaen er opført i 1981 og er i 2015 blevet istandsat og opdateret, hele huset fremstår lys og indflytningsklar til både familier og par.

Stueplan er indrettet med entre, 3 gode børneværelser med tæppe, dejligt nyere lyst badeværelse med bruseniche og moderne skabsarrangement. Stort lyst alrum, som sammen med trappen forbinder etagerne på en nydelig måde. Køkkenet med malede elementer fremstår lyst og fører ud til et nyere istandsat bryggers med god skabsplads, nyt fjernevarmeanlæg og plads til vaskemaskine og tørretumbler løftet op over skuffer. Fra alrummet er der direkte udgang til en stor sydvestvendt terrasse, som giver et godt overblik ud over den frodige have med masser af plads til udfoldelser. Fra haven er der adgang til grundejerforeningens fællesareal, som byder på petanquebane, boldmål, bord og bænkesæt og stisystemer.

Overetagen har ligesom alrummet og køkkenet i 2015 fået nyt lyst og tidsløst trælaminatgulv, så huset har fået en flot sammenhæng. I overetagen finder I en stor lys stue, som med skråvægge og nyere Velux-vinduer giver en skøn sommerhusfornemmelse. Der er god plads til en hyggekrog og evt. kontorplads udover sofaarrangement. I ende gavlen giver en stor dobbeltdør skøn udsigt udover haven, fællesarealet og et kig til fjorden.

På overetagen finder I ligeledes et stort soveværelse med skabsarrangement og direkte adgang til badeværelse med bruser og nyere moderne skuffearrangement under håndvasken.

En skøn og indbydende villa, som skal ses. Med hensyn til indretning henvises til plantegningen.

Tlf.

26740310

LinkedIn

Camilla Vaaben Refsgaard

Mail

vaaben83@gmail.com